Nejnovější recenze ze sekce Teploměry do auta
- Bezproblémový obchod,doporučuji!
- provedení
- Troch horší kvalita podsvícení
- Malé rozměry, čitelný display
- Hodí se do interiéru auta s černo-stříbrnými doplňky
- Variabilní uchycení
- Oboustranná lepící páska na klipu je nekvalitní
- Uzávěr baterií špatně drží
- ukazuje cca o 3 stupně více
Digitální hodiny, teploměr a kalendář v jednom (Alca 577000)
Přidáno: 21. června 2017
(naposledy upraveno 25. listopadu 2017)
Zakoupeno v Vaše autodoplňky s.r.o.
Na přímém slunci nezčernal display jako u mých předešlých hodin ....
Analogový Teploměr a vlhkoměr
Přidáno: 13. května 2017
(naposledy upraveno 13. května 2017)
Zakoupeno v VP Centrum
- Vizuelne prehledny , maly kombinace vlhkomer/teplota super
- Presnost mereni je udavana 1°C a 5% Vlhkosti.
- Protoze jsem koupil 3ks zaujalo mne ze mezi pristroji byl rozdil az o 13 °C!!!!! ale pozor merena vlhkost byla u trech pristroju zobrazena 40% 80% a 60%.
- Pricemz digitalni meteostanice s dvemi cidly a nezavisle jeste s dig.termostatem jsem nameril hodnoty 66% 66% a 67%. Pri teplote 11,4°C.
Meridla hezka, pouze velmi informativni je nutne vlastnit nejaky presnejsi etalon a sikovny kutil si je musi dokalibrovat.!!!!
Jinak opravdu vybirat z vice kusu to nejpresnejsi.... :-)
S udavanou presnosti mereni nepocitejte.
- přesný, přehledný, zajímavý design
- Stejný jako originál,plně funkční a za třetinovou cenu.
- Nic.
- Designově zajímavé řešení
- Vyhovující velikost a snadné ovládání
- hodiny + teploměr v jednom
- Překvapila mně jenom neskutečná pomalost teplotního čidla. Na změnu teploty reaguje hooooooodně pomalu což v tomto případě je dosti zásadní problém. Výrobce pravděpodobně umístil čidlo do tubusu hodin a tím pádem je absolutně nepřesné.
- A ještě by neškodilo trvalé osvětlení hodin na 12V. (možná se to dá dodělat - uvidím)
Hodiny jako desigenový doplněk palubní desky je celkem dobře řešený a zapadne do většiny vozidel které nemají hodiny ve standartní výbavě. Co je na škodu výrobku je špatně uložené čidlo teploty uvnitř tubusu, čímž čidlo neskutečně pomalu reaguje na změnu teploty a je tak vlastně totálně nepřesné. Ale za cenu výrobku se asi lepší kvalita nedá očekávat.
- Levný a dostatečně přesný teploměr.:-o)
Pro moji potřebu naprosto vyhovující.
Výhodou pro napájení teploměru je jedna AAA baterie.
Po celkovém měření a porovnání s původním digitálním teploměrem, který používám již 20 let a je stále funkční,
jsou měřené údaje na 100% shodné.:-o)
Kdo nepotřebuje další měřené údaje, např. vlhkost, tlak apod.
je tento teploměr dobrý, i když není display osvětlen.
Oproti teploměrům s bezdrátovým venkovním čidlem, který je napájen bateriemi 2 X AA, v zimním období se vybíjí, tj. ztrácí funkčnost, je tento teploměr naprosto vyhovující.:-o)
Za tu cenu se vyplatí:-o)
Mohu všem nenáročným kupujícím doporučit !!!
- velikost
- nečitelnost, deklarované podsvícení k ničemu
- Digitální teploměr do auta VST-7009V-zakoupeno u Zbožík.cz
- přepínání barev modrá/oranžová
- hodiny,teploměr venkovní/vnitřní,voltmetr
- manuál pouze čínsky,rusky,angl.
naměřená teplota vnitřní i vnější je shodná s mým ověřěným teploměrem
v pokojové teplotě ukazuje venkovní i vntřní teploměr shodné hodnoty
voltmetr ukazuje o 0.25 V vyšší hodnotu,nežli můj profi přístroj
součástí balení jsou i 2 knoflíkové baterie-nutno vytáhnout izolační pásku,aby se aktivoval přístroj( v tomto případě je displej pouze matný,neosvětlený a ukazuje hodiny,teplotu venkovní/vnitřní)
když se koncovka zastrčí do aktivní zásuvky v autě,displej se rozsvítí a je pěkně čitelný(v mém případě se dá přepínačem přepnout na modrá / oranžová) a navíc se objeví + údaje voltmetru
když se při zapnutém zapalování na displeji aktivuje symbol hvězdičky,tak se při poklesu teploty k nule ozve výstražné pípání(asi na 15 sec.)
při vypnutí zapalování displej zhasne-pokud má někdo zásuvku pod stálým napětím,musí vytáhnout zástrčku,aby displej zhasl(přístroj nemá vypínač)
přístroj má otočný kloub
je to pěkný doplněk do auta
rozměry:šířka 93mm,výška i s držákem 70mm,hloubka s držákem 26mm
vyrobeno:Čína
hodnocení:dávám 100proc.,čas ukáže,doufám,že vydrží
- Jednoduchý, nenáročný, klasický bimetalový teploměr, kterému nevadí, když bude občas trochu zmoklý na motorce. Žádné kabely, žádné baterky. V jednoduchosti je síla :-)
- Při vkládání baterie se mi hodiny celé rozlétly a už to nešlo opravit ,měla jsem dvoje tak jedny jdou
- nefunguje,měl jsem si přečíst předešlé recenze a neobjednal bych
- kvalitní
teploměr pracuje jak má.
Digitální hodiny + teploměr do auta s dvojitým osvětlením displeje - 4CARS
Přidáno: 4. prosince 2016
(naposledy upraveno 4. prosince 2016)
Zakoupeno v auto-doplnky.com
- Na hov ........
- vydržel cca 30 minut
- po 10minutách odešlo podsvícení
- každé ráno restatrt baterky aby šel teplomněr
nepoužitelný výrobek
nebrat !!!
Do auta perfektní.
4car Hodiny a teploměr do auta vnitřní / venkovní, modré a oranžové LED podsvětlení
Anonym
Přidáno: 15. listopadu 2016
- nekupovat je to nefunkční šrot stačí menší otřes a je nefunkční
nedoporučuji
- Přehledný, funkční, jednoduchý
- Zelený display-hezky viditelný
- Voltmetr funguje výborně i na 24V
- Teplotu měří spolehlivě a celkem přesně
- Ovládání jednoduché i pro technické lamy.
- Asi si koupím ještě jeden do druhého auta :-)
- Kabel k čidlu by mohl být delší
Super přístroj, jen kabel k čidlu by mohl být delší ale jde bezproblému nastavit jakoukoli dvojlinkou. Místo deklarovaných 2,5m měl jen asi 180cm.
Zobrazuji 341 - 360 ze 476 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...24 Další »