Nejnovější recenze ze sekce Teploměry do auta
- Zařízení funguje tak jak má. Dosah externího čidla je i přes zástavbu přes 30. metrů
- Proti fotografii na inzerátu přišel v balení jiný typ čidla ( s displayem), tedy pokušení pro nenechavce.
- Bohužel neukazuje vnitřní vlhkost, ovšem to je má vlastní chyba. Měl jsem se důkladně podívat na fotografii.
Přes tyto drobné výhrady jsem s teploměrem spokojen.
- baterie v produktu vydrží cca. 12 hod.
poštovné bylo dražší než produkt a který stejně nefunguje.
za to ale nemůže E-shop
- hodiny s teploměrem
- poměrně malé, nepřehledné
hodiny s teploměrem, asi bych si příště koupil něco jiného, ale víceméně splňují co mají
- Pěkný, ukazuje přesně.
- nema konkurenci
hodi se do kazdeho auta
- Nevim proč, ale někdy zapnu start vozu / diesel / , teploměr zapípá, ale teplota nenaskočí. Vypnu a znovu zapnu, teploměr naskočí a vše je OK.
Zprvu se mi zdálo, že je to drahý! No, nyní, když s tím skoro rok jezdím jsem to přehodnotil. Těší mě měření dobijení a stav akumulátoru. Myslel jsem si, že je to nějaká atrapa, není! Zkoušeli jsme to s jiným měřákem a shodovalo se to. Až na ty krátkodobé výpadky při startech jsem v celku spokojen. Jo ještě mě tak napadá. Uchycení na suché zipy nic moc. Teploměr jsem umístil nad vnitřní zrcátko a kabel mám svedený v gumě okna do pojistkové skřínˇky. Při letních teplotách zipy držely, ale odlepovala se oboustraná lepicí páska. Zalepil jsem to na tvrdo!!! ,,A JETO !,,
- měření palubního napětí
- lépe podsvícený displej
- menší úhel pro čtení údajů displeje
slušný výrobek,
- naprostá katastrofa- odfláknuté provedení, nefunkční vlhkoměr ( rafika se téměř nehne a ukazuje nesmyslné hodnoty, navíc nejde zkalibrovat)= vyhozené dvě stovky.
šmejd in china
- Dostačující přesnost, líbivý design, zatím spolehlivá funkce.
- Přijatelná cena
- Chybí parametr krytí vnější jednotky (schopnost odolávat vnějším klimatickým jevům), což je nedostatek
Výborný přístroj, zatím pracuje k plné spokojenosti. Vnější jednotku chráním provizorním krytem "proti stříkající vodě".
Li je tento vyžadován, bylo by vhodné zajistit možnost koupě takového krytu.
S ohledem na funkci přístroje, přiměřenou cenu a dosavadní spolehlivost jej doporučuji k zakoupení.
Ukazuje obě teploty najednou, nemusí se přepínat vnitřní a venkovní teplota.
- Bez problémů, ukazuje skutečnou teplotu (na rozdíl od jiných ),reaguje na změnu teploty velmi rychle.Přehledné, možnost podsvícení.
Zatím spokojenost.
- JEDNODUCHÁ INSTALACE
- ZABERE MINIMÁLNÍ PROSTOR
- VELKÉ PĚKNĚ ČITELNÉ ZNAKY
DOPORUČUJI VŠEM, KTEŘÍ CHTĚJI MÍT NENÁPADNÝ MALÝ TEPLOMĚR S VELKÝMI ČÍSLICEMI, KDYKOLIV ODNÍMATELNÝ A S JEDNODUCHOU VÝMĚNOU BATERIE.
- Jednoduché
- přehledné
Jednoduché
přehledné
4car Hodiny a teploměr do auta vnitřní , modré LED podsvětlení, LCD display
Přidáno: 11. září 2015
(naposledy upraveno 11. září 2015)
Zakoupeno v ascartuning.cz
- jsou male a hezke,spni ucel.
- lepsi moznost na upevneni,mam pocit,ze klipsa je sice dobra,ale radeji bych privitala moznost k upevneni na jinem miste-lepsi lepidlo....tak ,aby drzelo treba na palubce
zatim,jsem spokojena,uvidim az po delsim pouzivani a jak bude vyhovovat pri cestach...
Teploměr do auta IN/OUT
Přidáno: 5. září 2015
(naposledy upraveno 5. září 2015)
Zakoupeno v autio.cz autodoplňky
- Vzhled, velikost, cena
- Krátký kabel senzoru venkovni teploty
Do auta kde není venkovní teploměr je to pro mně užitečná věc
- Kvalitní teploměr
Oapovídající kvalita a příznivá cena
- dobrý
v pořádku
Hodiny přišly poškozené, ale obchod se zachoval perfektně a hodiny promptně vyměnil za nové. tleskám za takový přístup obchodníka. Nevím zda doporučit produkt, ale obchodníka vřele doporučuji.
- Dobrá čitelnost displeje. Dlouhá životnost baterií. více než rok.
- Jednoduché a přehledné nastavení a instalace.
- Nic proti nemuže být.
Velmi dobrý teploměr. Mám už asi 5 stejných v několika strojích a všechny fungují dobře. Když potřebuji hodiny nebo teploměr do nějakého auta nebo stroje tak bez rozmýšlení kupuji tenhle.
- Obě teploty
- Celkem přesný
- Není jasný návod na upevnění - na jaký povrch ano a na jaký ne, jak upevnit čidlo ven, doporučené místo.... atd.
- Není podsvícení displeje.
Pro nenáročné dostačující .
Zobrazuji 381 - 400 ze 476 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...24 Další »